Американска, селска или крайградска Farme къща – един тип с много възможности

Изграждане на малка къща с Farme технология

Модерните къщи с рамкова конструкция са трайни и едновременно леки структури, които имат „клетъчна структура”.  Лесна инсталация позволява те са се изгради от 6 до 9 седмици, което може да се извърши през цялата година. Те се отличават с устойчивост и липса на деформации. Това се дължи на тяхната клетъчна структура – цялата къща представлява множество рамки (клетки) всяка от които има едни и същи греди. Гредите могат да понесат 2-3 пъти по-голяма тежест, от тази с която са натоварени. Това им дава по-дълъг живот, защото реално се използва само една малка част от техния капацитет. С този тип строителство качеството не се намаля, а разходите се снижават. При нея се използва максимално застроената площ, защото рамките не са толкова дебели, както при монолитните сгради. Термична защита и защита от сеизмична активност са заложени още при самия проект на сградата. Въпреки, че ги наричаме дървени къщи, то те не са изградени изцяло от дърво (а има и варианти изцяло от дърво ). Един от материалите, който може да изпълнява такава функция, е каменната вата. Понеже тя е негорима, защитава материалите, които се намират под нея, т.е. дървените греди. Подробности може да видите тук. Малките къщи с тази техника се изграждат още по-бързи и лесно. Един подобен пример е тази къща. Дори и средно големи къщи като тази, имат отлична стабилност и широк интериор, поради относително малката дебелина на стените. Освен това, те  имат прост дизайн, който може значително да намали натоварването на основата. По отношение на интериора, те се изпълняват още по-голяма лекота, защото за стените и таваните са използвани плоскости, които са гладки и не изисква допълнително изглаждане при довършителните работи. С плоскостите по-лесно се изграждат архитектурни детайли. Това намалява цената и възможността от допускане на грешки. Също така, поради рамковата конструкция, всички вътрешни комуникация може да бъде скрит в стените, което не е възможно в други конструкции като панелната. Екологичния дървен материал, с който работи нашата компания, е пример за съвременното строителство, което има не само високи експлоатационни характеристики, но също така и големи възможности за интериор и екстериор.
Ние помагаме на клиента да изберат своя дом от готовите ни проекти или изработка на индивидуален проект. „Мисия нов дом” изгражда модерни къщи по рамкова технология, създадена от нас, въз основа на качествени и ефективни материали, които дадоха началото на едно ново поколение сглобяеми къщи.

Frame позволява изграждане на Селска къща или Американски тип

През последните години, крайградски строителство на сглобяеми къщи заслужено се радва на голяма популярност. До преди няколко години този тип сгради бяха напълно непознати, някои ги им казваха Американски къщи други ги наричаха, Луксозни и екологични, а трети мислеха че това с временни жилища или бунгала. Сега те трупат популярност с:
  • ниската си себестойност
  • многократно повече спестяване на средства за отопление
  • строителство само за 2 месеца
  • моментално започване на довършителните работи, след завършване на конструкцията
Дървесината, която ползваме не подлежи на свиване. Frame къщата изградена в селище изглежда най-рационалния избор. На нашата компания винаги може да разчитате за изграждане на проект, като използвате завършените ни обекти или готовите ни проекти. Всяка една къща или проект, която е монолитно строителство, може да се изгради като сглобяема. Така че ако някъде в интернет сте видели снима или компютърно изображение на къща, ние можем да Ви я изградим. Разполагаме с архитекти и проектанти, които имат многогодишен опит в сферата и могат да Ви дадат професионална консултация по всеки едно въпрос който Ви интересува. По този метод може да се изгради голяма къща която включва:
  • един до три етажа
  • мазе
  • гараж
  • веранди
  • тераси
  • балкони
  • баня и WC на всеки етаж
Повечето от съвременните жилищни къщи в чужбина, използващи екологични материали, са изградени с този принцип. Тенденциите сочат, засилване на сухото строителство по цял свят. Погледнато в световен мащаб ако строителство на една такава къща, спестява от 2 до 4 месеца, то строителството на хиляди такива къщи спестява стотици години! Селска къща изградена по този начин – това е една правилна концепция на жилище. Тъй като сте далеч от шумния град, на чист въздух, се очаква и къщата да се вписва идеално в пейзажа. Този вид сгради предлагат удобен начин за монтаж на звуко и термо изолация. Плоскостите, които се поставят на гредите, образуват кухини, които се запълват. Най-рационалния избор на материал е термоизолация, която има и допълнителни свойства да спира звука. Една такава къща, намираща се сред природата, ще бъде тиха, спокойна и топла. Последното е особено важно, защото предвид силната растителност в селата, зимите са по-сурови. Докато тухлената къща, която няма постоянно отопление, ще е винаги студена, тук липсват тези неприятни ситуации – необходимост да се затоплят стените за да бъде топля къщата. Стените на нашите къщи не могат да достигнат такава ниска температура, до каквато достигат тези на тухлените, каменните къщи и панелите на жилищните блокове. Една такава селска къща е също икономически изгодна. По този начин от гледна точка на отопление няма да влизате в големи разходи.
При поръчка в нашата компания, проектобюджета Ви ще бъде ефективно разпределен. Ние не изграждаме стандартни (каталожни) къщи, както повечето фирми, а използваме техники и материали, съгласно финансовите възможности на клиента. При всички случаи, качеството ще бъде високо, даваме дългогодишни гаранции, индивидуално за всеки един елемент на сградата. В допълнение, всички транспортни разходи са за наша сметка.
Пищете ни :)
comment-arrow

От падащото меню Коментиране като изберете изберете Анонимен

Ако желаете да се свържем с Вас, моля въведете телефон за контакти. Коментарът Ви няма да бъди публикува в сайта.

  1. Определено, за да има една такава къща, вила, палат или замък, както й да го наречем е нужно да имаме доста средства.Хубаво е да бъдат предвидени балкони и тераси и мазета така е.Това е помещението в което ще се държат по ненужните за момента неща.Това,което сте предвидили в този проект да включва са много помещение, и лично на мен ми допада стига да не е висока къщата, а ниска, но издължена в различните краища, така е по разчупено и не е нужно да изкачваш стълбите по няколко пъти на ден.

    ОтговорИзтриване

Съобщение за формуляра за коментари