Проекти на къщи

Всяко строителство започва с добре организиран проект. Това е първата стъпка по пътя към новия дом. Ние ще Ви помогнем да направите свой избор за архитектура, като Ви представим няколко проекта. Въз основа на тях или Вашите идеи, можем да изработим проект, който ще отговаря на всички Ваши желания. Нашата цел – изграждане на стилен и оригинален дом с приятна атмосфера и ниски енергийни разходи. Бъдете сигурни, че няма да Ви разочароваме :)

Проект на семейна къща Family 107/3


Виж в голям размер

Застроена площ: 107,1 м2

Вътрешно разпределение:

  • Брой спални: 3
  • Всекидневна
  • Кухня
  • WC

Гараж една за кола 45.5 m2 с второ помещение



Размер на помещенията:

  1. Гараж за автомобил: 22,2 m2
  2. Второ помещение 16,08 m2

Проект на гараж за една кола 32 м2


Дизайн и проект на къща

Хората които живеят в жилищни блокове не обръщат голямо внимание на заобикалящата ги среда, но когато става дума за собствената им къща, сериозно се замисляме по тези въпроси. Това е нормално, защото в къщата се очаква нивото на комфорт да бъде по-високо. Например електроенергията, която се консумира през зимата е равна на това колко се отопляваме. Когато живеем в къща и всичко зависи единствено от нас, ще искаме тези разходи да ги намалим колкото в възможно повече. Възможностите да направим по-благоприятни условия за живот в къщата са по-големи, отколкото в апартамента.
Дизайна е в основата на всяка конструкция. От нея зависят гаранциите за трайност и здравина. Ние предлагаме набор от стандартни проекти. Те включват архитектурни и дизайнерски решения, при които жилищната площ е максимално оползотворена. Основните им характеристики са икономия на средства (скъпи строителни материали ) и екологичност, както за околната среда, така и за жителите на къщата. Предлагаме и проекти, които са съвместни с всички желания на клиента. Като опитни строителни инженери ние Ви предоставяме пълна информация в съответствие с посочените изисквания на работен проект. Като част от проектната документация за къща или вила се включва идеен проект и документация. Той е съобразен с терена, размера на обекта и архитектурните идеи.
Пишете ни :)
comment-arrow

От падащото меню Коментиране като изберете изберете Анонимен

Ако желаете да се свържем с Вас, моля въведете телефон за контакти. Коментарът Ви няма да бъди публикува в сайта.