Това което ни прави различни


Ние не се страхуваме да мислим
Ние не се страхуваме да се изграждаме
Чувстваме и познаваме нуждите на клиента

Това е същността на нашата работа и ние знаем всичко за нея!
Нашата компания от 2010 г. насам, се занимава с ниско строителство на сглобяеми къщи. През това време сме изградили множество красиви и топли домове. Богатия ни опит ни позволява да проектираме и изградим къща при всякаква сложност и обстоятелства. С годините сме  усъвършенствали технологиите на дървеното строителство, при което не допускаме грешки като например къщите със SIP панели или още известните под „Канадска технология”. Не използваме най-евтините материали и не избързваме в строежа, като обръщаме внимание на всеки един детайл от изграждането на къщите.

За да сме креативни трябва да бъдем различни
Ние мислим и се развиваме. За това не използваме най-популярната у нас технология за дървено строителство – SIP панели, а предпочитаме използването на по-качествени и утвърдени материали, които са се доказали със своята дълготрайност както в строителството, така и сред природата. Ние заменихме това бързо, евтино и нетрайно строителство с други материали , които са съвкупност от каменна вата, минерална вата, по-качествени OSB плоскости и гипскартон.




Къщата е това от което е изградена
Ако се използват по-евтини и нетрайни материали, самата къща ще бъде с по-кратък живот, а понятието „нискоенергийна”, няма да ви бъде познато. Материалите които използваме ги внасяме директно от Австрия. Тяхната изработка отнема повече време и средства, при което получерното крайно качество се отличава. Ще ви дадем един пример: ако използвате евтини материали, те няма да бъдат напълно сухи, при което след 10 години ще се разрасне образуване на мухъл. Обратно – поскъпите материали са напълно сухи, а тяхното сушене се е извършвало бавно или по естествен начин. Дървета са от иглолистни бавно растящи гори. Тези много завишават качеството и увеличават многокатно живота на всяка една къща.
Единствената причина поради което не използваме българки дървен материал, е че в България все още няма модерното оборудване на останалите страни. Ние работим само с надеждни доставчици, утвърдени на европейския пазар за строителни услуги. Винаги проверяване партидите със суровини, за всички наши продукции.


За Вашето спокойствие
Ние не само изграждаме къщата мечта, но и поемаме пълна отговорност за нея. Сглобяемите къщи, както всички останали преминават през серия от специалисти – инженер, архитект и са снабдени с всички необходими документи и стандартизации.

Предложения и за най-капризните
Към всеки клиент подхождане различно според неговите индивидуални изисквания и нужди. Можем да изградим като стандартна къща, така и архитектура по Ваше желание. Вие ще се консултирате със нашия архитект, за да се направи най-доброто разположение на стаите и обзавеждането в тях. Фокусирайки се върху вашите нужди и като се вземат предвид технологичните възможности на производството, нашите експерти предлагат най-добрият вариант за всеки клиент.

С нас е лесно
Ние ще Ви помогне да постигнете мечтата си по-лесно от всякога, а Вие не се колебайте да питате за всеки един въпрос!
Пишете ни :)
comment-arrow

От падащото меню Коментиране като изберете изберете Анонимен

Ако желаете да се свържем с Вас, моля въведете телефон за контакти. Коментарът Ви няма да бъди публикува в сайта.