Къща от икономична класа

Мнозина все още продължават да вярват, че къщите стават все по-скъпи. Може би са прави, но винаги има и алтернативни варианти. Например строителствата с различни технологии за с различни цени и характеристики за комфортен живот. Вариантът за къща с рамкова дървена конструкция е икономична класа и може да бъде решение на много хората със средни доходи. Строителството й до ключ е по-евтино от монолитно, което е дори без довършителни дейности. Друга важна особеност е че, стандартите за изграждането им изискват използване на качествени и екологични материали, което несъмнено ще окаже положително влияние на комфорта, при прекарването Ви в дома. В интернет е пълно с информация за основните предимства на този тип жилища, но винаги се намира нещо ново да се добави. Например при покупка на такава къща Вие спестявате пари от много фактори. Технологията на строителство е по-различна, използва други материали, които се прилагат по различен начин спрямо познатите тухлени и панелни жилища. Прилагането на тези материали, Ви позволява да спестите значителна финансова част от спестяванията Ви. Например много хора започват все по често да си задават въпроса за къща или апартамент? До преди десетилетия, малко хора можеха да си позволят такъв лукс, но от тогава насам нещата са се променили. Други си задават въпроса дали тези жилища са стабилни при положение, че са по-евтини и са изградени с дървена конструкция. Всъщност двете неща - евтини и дървена конструкция, малко се препокриват и взаимно се допълват, но за това ще поговорим малко по-късно. Следва да отбележим, че тези къщи за по-здрави и стабилни от очакванията на мнозина. На посочения линк може да разберете защо, а тук ще вмъкнем само няколко думи.
Например за тях не се използва какъв да е дървен материал, а точно определен, който се изисква от съответните строители норми и стандарти, в противен случай проекта на къщата няма да бъде одобрен и не може да се започне нейното строителство. Защо са евтини и здрави? Евтини са защото дървения материали за строителни цели, все още не се ползва толкова колкото тухлите и бетона и това прави цената ми по-ниска. Здрави, защото за изграждането им се ползват около 100 дървени греди, от които се изгражда цялата къща покрива и верандата. Според изчисленията, които се правят при проектиране на къщата, тя може да се изгради с 2 пъти по-малко използване на дървени греди, но вместо това ние използваме повече, защото от това зависи най-вече срока на експлоатация на една сграда. Тези домове са трайни и с красиви декоративни качества. Реализирани проекти на дървени къщи от икономична класа са винаги по-топли от тухлените, и цената им е много по-ниска. Ниска цена се дължи на факта, че изграждането на такава къща не изисква голяма основа и използването на тежки машини. Тези сгради за леки и елиминират използването на голямо количество бетон в основите. Довършителните материали които ползваме запазват конструкцията, като я защитават от всякакви климатични условия. Модерни къщи от дървесина икономична класа имат отлични топлоизолационни свойства. През зимата са топли, а през горещите летни дни, може дори да не ползвате климатик. Това е втората причина поради която се наричат нискоенергийни икономична класа – не спестявате пари само при построяването, а при целия Ви престой в къщата.
Защо икономична класа къщи от «Мисия нов дом»
Нашата компания използва дървена конструкция по frame технология, която се отличава с повишена стабилност, възможност за по-добри топлинни характеристики и професионални и бързи изграждане от фирма с богат опит във всички строителни технологии.
Пишете ни :)
comment-arrow

От падащото меню Коментиране като изберете изберете Анонимен

Ако желаете да се свържем с Вас, моля въведете телефон за контакти. Коментарът Ви няма да бъди публикува в сайта.