Отличителни черти на качествените материали и изпълнение

Какъв дом да изберете – удобна къща по рамкова технология, която е топла и уютна, напълно подходяща за всяко време на годината или монолитна с тухли? В този случай най-подходящ и изгоден е първия вариант, тъй като само при него Вие ще получите напълно готов за настаняване дом възможно най-скоро и възможно най-евтино. Защо изборът на такова жилище е най-подходящо може да си отговорите сами и особено възможността за изграждане по всяко време на годината, както и:
  • възможност за реални спестявания
  • възможност да изберете най-добро разпределение на стаите и да използвате максимално застроената площта
  • максимална възможност да покажете богато въображение при избора на довършителни материали
  • възможност да се премести в новия дом веднага след приключване на всички строителни и довършителни работи
Ние от Мисия нов дом сме професионално ангажирани в строителството на сглобяеми къщи и имаме богат опит в изграждането на различни къщи и вили. Ние сме готови да направим реалност всичките Ви мечти и фантазии да Ви предложим строителско до ключ на цени по-ниски от тези, които някога сте очаквали. Нашите къщи са с повишено ниво на стабилният и топлоизолация. Работи ли сме години наред, за да достигнем това качество и можем да изградим нещо повече, от една конвенционална къща с дървена конструкция.

Има ли разлика между качествените матирали и всички останали. Нека да направим малко сравнение


Използваме винаги най-качествените материали - от конструктивни до довършителни, защото всеки един от тях има своето специално значение, без което изграждането на стабилна и трайна къща не е възможно. Като примери можем да посочим, че от конструктивните материали зависи не само стабилността, а живота на цялата сграда и за това ние отдаваме толкова силно значение. Дървените материали, които ползваме за тази цел са специално обработени за да не поддава и да не се деформират, както се случва с повечето от нисък клас. А от довършителните материали зависи не само топлоизолацията - те са от решаващо значение, за проблеми като влага, конденз и поява на мухъл. Когато външната и вътрешната изолация е правилно проектирана, никога няма да се стигне до поява на горепосочените проблели, които обаче са доста срещани при жилищните блокове и дори кооперации ново строителство. Друга важна страна на довършителните материали, е че те Ви спестяват пари и Ви допринасят повече комфорт. Помислете си имате голяма и хубава къща на два етажа, а как ще реагирате, ако е толкова студена, че само с камина може да се отоплява? Това е сериозен проблем и особено на стаите със северно изпожените. Едва ли някои би искал дървата или тока които „гори” да са за отопление на стените. Санирането и изолацията, са част от услугите, които предлагаме, а в тези времена, когато цените на енергийните ресурси постоянно се покачват, тези услуги стават все по-предпочитани и необходими.
Първото и основно нещо, което всеки един клиент проучва, е цената. Ние предлагаме  различи ценови варианти, както и опция за цена по споразумение, при използване на по-различни материали от стандартно посочените. Основната разлика, в цената се определя от вида на вътрешната изолация, която може да бъде каменна или минерална. Каменната е по-скъпа. Нейния състав включва вулканична скала, която при изграждането се нагрява над 1000 градуса, след което се отделя на малки нишки (както захарния памук). Другия вид и минерална изолация, представлява стъклена вата. Тя също е с добри качества, но ние предлагаме първия тип, защото има няколко предимства, през минералната:
  • не може да се свлича. Един от проблемите при стъклената вата е, че тя се свлича надолу, (подобно пясък, намираш се във вертикално положение). Има при които свличане може да се избегне. Може да се постави в рамки (секции),  така че свличането да бъде в рамките на десетки сантиметра, а не на метри.
  • влагате не може да я повреди. Всички видове изолации с изключение на каменната, се повреждат в случай на проникване на влага. Трябва да отбележим, че проникването може да бъде както в случай на конденз, така и в случай на проблем от водоснабдителната мрежа или наводнение. Когато ние извършваме монтажа на изолациите неудобства като влага или мухъл няма да има. Но за тези които желаят да получат възможно най-доброто препоръчваме каменна изолация, защото както споменахме при евентуално намокряне, те ще изсъхне и ще си възстанови свойствата
  • има най-малка топлопроводимост. Става явно, че с тази изолация къщата ще  зимата най-топла, а лятото хладна без климатик.
Пишете ни :)
comment-arrow

От падащото меню Коментиране като изберете изберете Анонимен

Ако желаете да се свържем с Вас, моля въведете телефон за контакти. Коментарът Ви няма да бъди публикува в сайта.