Строителна фирма

В този раздел ще откриете информация защо избора на опитна строителна фирма е от значение, какво трябва да очаквате от нея и други горещи въпроси

Комфортен и достъпен собствен дом. Възможно ли е?

В не толкова далечното минало, почти всички жители мечтаеха да се преместят в комфортни апартаменти. А сега когато в големия град вече е пренаселено и е по-трудно да се изгради собствен дом, се желае обратното. Вероятно си задавате въпроса Каква къща да си построите - монолитна от тухли и стоманобетон или евтина сглобяема? Понякога изборът е очевиден. Това не е изненадващо, тъй като модерния дизайн на дървените къщи са коренно различни от този в миналото. В края на краищата, те могат да създадат всички необходими условия за комфортен живот. Ситуации, при които се предпочитат този вид къщи е често срещана, като се има предвид, че сроковете за изграждане и цената на една такава къща са много по-малки от колкото всеки друг тип строителство. В нашата страна те се явяват един модерен вид сгради, особено като се има предвид икономическата криза и тежкото финансово положение на голяма час от населението. Кризата, тя е само един малък фактор за популяризирането на този тип къщи, защото те са предпочитани и в страни като САЩ където жителите нямат подобни финансови проблеми. Все пак никой не иска да дава излишни разходи, само за да бъде къщата монолитна, без конкретни предимства или предпоставки. Основните разлики са само в цената и в допълнителните предимства, които се дължат на метода на строителството и различния вид материали, които обръщат внимание на екологията и ниските разходи за отопление през зимата. При проектиране на външния вид и разпределението и стаите, те позволяват буквално да самоорганизирате дома си като дизайнер. Изпълнението при сухото строителство е по-лесно, поради което и възможностите са по-големи. Лекота при реализацията е основното предимство на тези структури. Ръководейки се по проекта, само няколко опитни души,  могат за 1-2 дена да  изградят стените на къщата и за още няколко покрива. С този пример може би добихте по-добра представа, за бързината на строителството. Къщите по рамкова технология са в някои страни са признати за дома на бъдещето.

Отличителни черти на качествените материали и изпълнение

Какъв дом да изберете – удобна къща по рамкова технология, която е топла и уютна, напълно подходяща за всяко време на годината или монолитна с тухли? В този случай най-подходящ и изгоден е първия вариант, тъй като само при него Вие ще получите напълно готов за настаняване дом възможно най-скоро и възможно най-евтино. Защо изборът на такова жилище е най-подходящо може да си отговорите сами и особено възможността за изграждане по всяко време на годината, както и:
  • възможност за реални спестявания
  • възможност да изберете най-добро разпределение на стаите и да използвате максимално застроената площта
  • максимална възможност да покажете богато въображение при избора на довършителни материали
  • възможност да се премести в новия дом веднага след приключване на всички строителни и довършителни работи
Ние от Мисия нов дом сме професионално ангажирани в строителството на сглобяеми къщи и имаме богат опит в изграждането на различни къщи и вили. Ние сме готови да направим реалност всичките Ви мечти и фантазии да Ви предложим строителско до ключ на цени по-ниски от тези, които някога сте очаквали. Нашите къщи са с повишено ниво на стабилният и топлоизолация. Работи ли сме години наред, за да достигнем това качество и можем да изградим нещо повече, от една конвенционална къща с дървена конструкция.

Избора на строителна фирма има значение

Строителство на къщи в момента има в доста голяма ниша, състои се от огромен брой строителни фирми и частни лица, както в нашата страна така и в чужбина. Дори са налице и чуждестранни фирми, които предлагат строително услуги в страната ни. Почти всеки малък град (за големите няма нужда да се говори) има строителна компания занимаваща се с строителство на къщи във всички форми и размери. Изграждането на къщи и вили в тези времена е най-различно. Използват се разнообразни строителни материали от физикохимичен характер и други такива, които частично или изцяло са екологични. Разбира се, всеки човек има правото да реши вида на жилището си, но все пак нейния то до голяма степен зависи от опита и  професионалните познания на фирмата, която се е заела с изграждането. В крайна сметка, само опитни строители и архитекти могат бързо и ефективно да разработят подходяща архитектура, строителна документация и геоложки характеристики на съответното място.

Какво да очаквате от фирмата която ще изгражда дома Ви

Напоследък сглобяемите къщи добиват все по-голяма популярност у нас. Според последните маркетингови изследвания, на година се произвеждат около 200-300 къщи от този тип, което на фона на тежкото икономическо състояние, в което се намира страната ни в никакъв случай не, е малко. Логичен, обаче изглежда въпроса - „Защо все повече хора предпочитат да си построят такъв дом, вместо да се доверят на монолитните жилища“. Именно този въпрос ще разгледаме в днешния материал и ще Ви дадем отговори на някои от най-често задаваните въпроси относно проектирането и изграждането на тези жилища. Почти всяка фирма у нас предлага доставка и монтаж на прочутите такива къщи. Целта на тази статия е да ви запознаем с основните изисквания при изграждане на една тава къща, тъй като има различни фирми и не се знае вие на коя ще попаднете, да бъдете запознати с повече детайли.