Разходите за изграждане на тухлена къща

Искате ли изградите тухлена къща до ключ, но все още не знаете колко ще Ви струва това и от какво се определя цената? Разбира се в този случай, не е нужно да плащате на строителна фирма, за да това каква ще е цена и за колко време ще изгради къщата. Ние от „Мисия нов дом” можем да изградим къща къщи до ключ от всякакъв мащаб и сложност, да поемем целия процес на изграждане до състояние, в което може да се нанесете.
Основният фактор, който влияе върху цената - това е общата площ, броя стаи, мазе и наличие на гараж. Във всеки случай, една къща трябва да е удобна, уютна и проектирана за продължителен престой по всяко време на годината. Размер определя обема на строителните работи и подбрани материали за основите, носещи стени и покрив. Поради това, много фирми предлагат цена на квадратен метър. В повечето случаи, прогнозните разходи са удобни за строителната фирма и клиента, но има и случай в които тези прогнози се усложняват.
Изчисляване на разходите за изграждане на тухлена къща – това е един от най-важните етапи от изграждането на жилище. В този случай, те са свързани не само с цената на използваните строителни материали, но също така и с разходите за транспорт, заедно с използването на специално оборудване, както и заплатите на всички служители на строителната фирма.
На тухлените къщи цените зависят от различни фактори, като се започне от района на изграждане на бъдещата структура и завършва с избрания тип на основа и покрив. Те задължително присъстват в проекта на сградата. Правилното изчисление на цената на тухлите, може да се направи от специалист, които  има опит в бранша и познава всички тънкости на изграждането. Цената на изграждане на тези жилища се състои от:
  1. разходите за труд
  2. разходите за материали
  3. допълнителни разходи на строителния проект
Колко струва да се изгради една тухлена къща и каква е реалната цена? В действителност, общите разходи зависи от количеството на материали, времето за израждане на къщата и те са заложени в проекта. Може също така трябва да се вземат предвид степента на грешка, в изчисляването на реалния обем на къщата. Разходите за изграждане на тухлената къща може да се определя в съответствие с три вида изчисление:
  1. в първия случай, цената на шпакловка и замазка, ще бъде изчислен въз основа на размера на сградата както и наличието на тераси и тавански етаж.
  2. във втория случай, цените се изчислява според площта на сградата
  3. третия случай, тя се оценя според реалните обеми на строителството
В първия и втория случаи, цента е леко надвишена, защото строителната фирма поема риск от повишение на цените на материалите или евентуално възникване на допълнителна работа, която трябва да се предвиди. В трети вариант цена ще бъде най-близка до реалната, но не забравяйте, че при това изчисление може да се увеличи на крайната цена с 10-15%.
Прогнозите за изграждане на тухлена къща се основават на данни, като например:
  • дължина, дебелина, височина на носещи стени
  • площ на прозорци и врати
  • област на припокриване на покрива
Както виждате цената на тухлената къща зависи от много фактори и характеристики на проекта. За правилно разпределяне на семейния бюджет трябва да знаете точната цена на тухлената къща. Ако искате да си изградите такава, може да се свържете с нас. Ние не само, че ще извършим всички необходими изчисления, но може да се изгради къща, цената на което ще Ви изненада! Ние ще Ви дадем подробни отговори на всички Ваши въпроси. Целта на нашата компания е изграждане на уютен дом, който включва всички изисквания на клиент и този комфорт, да се запази дълги години, без нужда от ремонт и скъпа поддържа. Можем да Ви изградим както монолитна така и сглобяема къща с метална или дървена конструкция.
Пищете ни :)
comment-arrow

От падащото меню Коментиране като изберете изберете Анонимен

Ако желаете да се свържем с Вас, моля въведете телефон за контакти. Коментарът Ви няма да бъди публикува в сайта.

  1. Здравейте, обмислям вариант да си построя едноетажна къща около 120кв.м без гараж с малко мазе но гледам цените на строителните фирми са доста различни.Интересувам се каква би била сумата за такава къща.

    ОтговорИзтриване
  2. В последните годни строим само сглобяеми къщи. "Малко мазе" е доста относително, а то ще доста ще оскъпи. Обикновено цените на тухлени къщи започват от 350€

    ОтговорИзтриване

Съобщение за формуляра за коментари