Комфортен и достъпен собствен дом. Възможно ли е?

В не толкова далечното минало, почти всички жители мечтаеха да се преместят в комфортни апартаменти. А сега когато в големия град вече е пренаселено и е по-трудно да се изгради собствен дом, се желае обратното. Вероятно си задавате въпроса Каква къща да си построите - монолитна от тухли и стоманобетон или евтина сглобяема? Понякога изборът е очевиден. Това не е изненадващо, тъй като модерния дизайн на дървените къщи са коренно различни от този в миналото. В края на краищата, те могат да създадат всички необходими условия за комфортен живот. Ситуации, при които се предпочитат този вид къщи е често срещана, като се има предвид, че сроковете за изграждане и цената на една такава къща са много по-малки от колкото всеки друг тип строителство. В нашата страна те се явяват един модерен вид сгради, особено като се има предвид икономическата криза и тежкото финансово положение на голяма час от населението. Кризата, тя е само един малък фактор за популяризирането на този тип къщи, защото те са предпочитани и в страни като САЩ където жителите нямат подобни финансови проблеми. Все пак никой не иска да дава излишни разходи, само за да бъде къщата монолитна, без конкретни предимства или предпоставки. Основните разлики са само в цената и в допълнителните предимства, които се дължат на метода на строителството и различния вид материали, които обръщат внимание на екологията и ниските разходи за отопление през зимата. При проектиране на външния вид и разпределението и стаите, те позволяват буквално да самоорганизирате дома си като дизайнер. Изпълнението при сухото строителство е по-лесно, поради което и възможностите са по-големи. Лекота при реализацията е основното предимство на тези структури. Ръководейки се по проекта, само няколко опитни души,  могат за 1-2 дена да  изградят стените на къщата и за още няколко покрива. С този пример може би добихте по-добра представа, за бързината на строителството. Къщите по рамкова технология са в някои страни са признати за дома на бъдещето.
Те са лесни за изграждане, значително намаляват времето за строителството, което основно се дължи на това, че няма нужда от използване на машини и мокри процеси, които да изискват изсъхване. Практичността им ги прави по-достъпни, без скъпо участие на скъпо оборудване. Изграждане на такива къщи е възможно по всяко време на годината. Много хора си казват: „Как тези къщи ще са здрави, бетона е по-здрав от дървото? ” Това определено е така, но тук се пропуска факта, че ако конструкцията от стоманобетон, се използват няколко носещи колони, при дървените конструкции се ползват множество такива, поставени през 60 см разстояние. Повече информация за този въпрос, може да получите тук. Естествените материали, които се ползват, освен че са важни за решаването на екологичния проблем на планетата, но и не оказват вредно влияние на живущите. Тези сгради могат да бъдат изградени изцяло съгласно вкуса и финансовите възможности на клиента. С помощта на дървения материал и използване на първокачествена топлоизолация, сградата се затопля бързо и не изстива веднага, след изключване на отоплителния уред. Една от причината за това са топлите стени. Къщата с рамкова конструкция, може бързо да се превърнат в любим и уютен дом за Вас и Вашето семейство.
Няколко думи за нас
Ние от Мисия нов дом основно се занимаваме с изграждането на такива модерни дървени вили, но те не са единствените строителни услуги, което предлагаме. За разлика от останалите компании, ни стартирахме с изграждане на монолитни къщи, но с времето и обстоятелствата се оказа, че сухото строителство е по-предпочитано, с повече възможности и ние го препоръчване. Даваме гаранция за всяка една част от къщата – конструкция, покрив и довършителни материали. Материалите с които работим са дървени греди, бетонни блокове, каменна и минерална вата, гипсокартон, гипсофазер и редки случаи OSB.
Пишете ни :)
comment-arrow

От падащото меню Коментиране като изберете изберете Анонимен

Ако желаете да се свържем с Вас, моля въведете телефон за контакти. Коментарът Ви няма да бъди публикува в сайта.