Външно покритие на сглобяемите къщи

Външно покритие на дървени къщи може да бъде най-разнообразно - циментови замазки, естествен камък и всякакви видове довършителни материали с различни цветове... Всички те помагат да защитят дървената конструкция от отрицателни въздействия на климата. В резултат на това дървото запазва всичките си качества десетки години наред. Не е задължително винаги да се използва стоманобетон, защото е материал на който не му влияят климатичните условия. Най-важното в строителството не само избора на материали, а тяхното приложение. Много хора разбират погрешно това, че щом се използва дървена конструкция, то тя няма да издържи толкова както тази от стоманобетон, което не е точно така, защото за различните материали има различни изисквания за приложение. Например при неправилно изпълнение на довършителните работи, може и на бетона да се получи влага и мухъл. Това също може да се получи при неправилно монтиране на изолация, в резултат на което тя има празни пространства, които при дъжд се пълнят с вода.
В тази тема ще обърнем внимание на външно покритие, не само като част от вида на сградата, а като част от комфорта и дългия живот на къщата. По какво най-вече се отличават стените от тези на тухлените къщи? Една от разликите е използване на плоскости. Те предоставят предимство в изграждане на външния вид, защото са гладки и по-лесно се постигат декорациите, докато при тухлените къщи е необходимо повече време докато се „изгладят неравностите”. Външно покритие на сглобяемата къща е направена от различни материали, всеки от които се изпълнява  специфична роля.
В резултат на това стените са многослойни и увеличава целия експлоатационен живот на сградата. В допълнение имат шумо и топло изолационни свойства. Експерти на нашата компания разполагат с различни довършителни материали както и топлоизолации. Къщата може да има вид на дървена без да се извозва дърво. Най-лесни начин е с използване на ламперия. Тъй като тя е имитация на дърво, може да понася всякакви климатични условия, а това е едно от нейните предназначения – предпазване на вътрешните материали и придаване на приятен външен вид. Някой видове ламперия, трудно могат да бъдат разпознати като такива. Довършителните работи се започват незабавно след като е изградена къщата на груб строеж, без да се изчаква изсъхването на материали, защото липсват такива. Ние стриктно изпълняваме всички нормативни правила и гарантира качеството на нашата работа.
Външното покритие на сглобяемата къща може да бъде направено от материали като сайдинг, имитация на тухли, различни видове клинкерни плочки или декорация от камък. Бялата мазилка е също популярна и евтина вариант. Облицовъчни тухли - това е здравa и красива декорация, но и най-скъпа. Сайдинг има добри характеристики , по-голям избор от цветове и текстури, които придават на къщата стилен дизайн. Той дори има топлоизолационни свойства, защото при него топлинна капацитет както тухлите. Този довършителен материал създава хармоничен облик, с който дома има вид на класическите дървени къщи. Украса дървена къщата защитава  стените и придава впечатляващ външен вид.
Пишете ни :)
comment-arrow

От падащото меню Коментиране като изберете изберете Анонимен

Ако желаете да се свържем с Вас, моля въведете телефон за контакти. Коментарът Ви няма да бъди публикува в сайта.