Екстериор

Изборът на материали заема важно място
Както за носещите конструкции трябва да слушате експертите, така и за външния вид (за избора на материал) следвайте препоръките на инженерите, но покритията и цветовете, които желаете са от първостепенно значение. В действителност, всеки клиент е загрижен за това как ще изглежда бъдещата му къща. И изборът на материал за покритие (екстериор) е особено важно да се обсъди. Често по време на консултациите тя винаги е труден избор за нашите клиенти. Тя засяга външно покритие, архитектурен стил и ние сме готови да предложим  разнообразие от неговите варианти.

В нашия офис, можете да:
  • получите повече безплатни съвети от експерти – да научите повече за предимствата на качествените материали
  • изберете оптималното съотношение качество-цена
  • докоснете и да ги сравните един с друг
  • разнообразие от цветови палитри за всеки материал


Дървена ламперия
Това е суха профилирана дъска, която е сред най-популярните дървени декоративни материал, използвани като базов модел. Тя е лесна за инсталиране с възможност за боядисване с различни съставки. Този материал е прикрепен към стените, като ги предпазва то преди валежи. Той е с привлекателен външен вид и разумна цена.




Дървена ламперия с точки
Различното в тази имитация са точките които виждате. Трудно да се направи разграничение между истинското дърво и материала. Ето защо, този довършителни материали и нар. дървена имитация. Заслужава да се отбележи, че имитация има добра топлоизолация и свойствата на поглъщане на шума. Когато се инсталира правилно, имитация на дървен материал не се напуква и запазва красивия си външен вид.



Винилов сайдинг
Модерен довършителен материал, който намира широко приложение в Канада и САЩ. Ламперията и сайдинга придават хармоничен вид. Той има светли и тъмни цветове и не се нуждае от специални грижи. Материалът е лесен за монтиране, но трайността и качеството на покритито зависи от качеството на монтажа, защото все пак виниловия сайдинг има висок коефициент на термично разширение.




Каменни отломки
Материалът е предназначен за външните фасади. Сглобяемите къщи, които са поръбен с този материал  притежават модерна визия. Огнеупорен, устойчив на студ, той не се влияе на плесени, гризачи и насекоми. Подходящ е за използване във всички климатични райони. В основата му се съдържа смес от дървени стърготини и бетон. Той е надежден и популярен, оценен много отдавана.

Пишете ни :)
comment-arrow

От падащото меню Коментиране като изберете изберете Анонимен

Ако желаете да се свържем с Вас, моля въведете телефон за контакти. Коментарът Ви няма да бъди публикува в сайта.