Практично решение - монтаж на сглобяеми къщи

Предимството да имаш собствен дом

монтаж на сглобяеми къщи
Една от мечтите на почти всеки човек, е да разполага със собствена къща извън града. Сигурен съм, че много от нас са си представяли не един и два пъти, че разполагат с голяма и красива къща със собствена градина или двор, където се отдават на заслужена почивка от тежката работна седмица. Безспорно, това звучи много хубаво, но за съжаление не са много хората, които в днешните трудни времена могат да се похвалят с вила, в която могат да избягат от ежедневното напрежение и стрес в „големия град“

Да се отървете от напрежението на големия град

Напрежението в големия град, е огромно и се усеща дори във въздуха. Така, че едва ли има човек, който да не му се иска да избяга поне за ден от него и да „презареди батериите“, като се отдаде на приятна почивка на чист въздух сред природата. Някой отиват на почивка за уикенда извън града, други пък предприемат туристически поход към най-близката планина, а пък трети само чакат да дойде петък, за да се качат на колата и да отпрашат към провинцията на гости на роднините. Така, че ако и Вие сте от тях и вече Ви, е писнало да правите всеки уикенд едно и също нещо, и тайничко мечтаете за собствена вила, където да се насладите на красивата ни природа, необезпокоявани от никой, то, е крайно време да предприемете нещо в тази насока.

Мислите ли за изграждане на свой дом?

Покупка с минимални средства

В зависимост от финансовите Ви възможности може да си построите нова къща или да ремонтирате стара, която Ви, е наследство от някой роднина, но до момента все нещо Ви пречи да направите необходимия и желан ремонт. Въпреки, че работата може да Ви се стори мудна и много, то бъдете сигурни, че в крайна сметка всичките усилия, които ще вложите си заслужават и когато теглите чертата, ще разполагате с така мечтана вила, в която да се отдадете на любимите Ви занимания, далеч от големия град и напрежението в него.

Получавате това за което плащате, дори и повече

При положение, обаче, че не разполагате с много пари, за да си купите имот, а пък старата Ви къща, е в толкова лошо състояние, че не си заслужава да я ремонтирате, то най-добрия вариант, е да се сдобиете със сглобяема къща. Така ще се сдобиете със съвременна и модерна вила, която ще задоволи абсолютно всичките Ви нужди. Единственото нещо, което ще трябва да направите, е да се свържете с фирма, която предлага изработката на сглобяеми къщи и да изготвите проект за сезонната къща, за която сте си мечтали цял живот. Благодарение на съвременните технологии, с чиято помощ се изработват сглобяемите къщи, то всяка една идея, всяко едно желание, е възможно и може да бъде изпълнено стига да сте сигурни, че го искате.
Въпреки, че на пръв поглед изглеждат нестабилни, сглобяемите къщи могат да издържат на всякакви климатични условия и природни бедствия. Доказано, е, че една сглобяема къща може да издържи на земетресение с магнитуд до 8 рихтера. Звучи изненадващо, но това, е самата истина. Предвид факта, че сглобяемите къщи се правят от дърво, то не трябва да забравяме, че дървото, е еластичен и доста здрав материал и може да понесе големи натоварвания. Освен това, трябва да отбележим и в пъти по-ниското тегло на дървените къщи, което също играе ключова роля, тъй като допринася за много по-малки инерционни сили, които се появяват следствие на земетресение. Също така, не трябва да пропускаме и факта, че ако по някаква случайност къщата се срути, то риска за живущите в него, е много по-малък, тъй като материалите са много по-леки от стандартните, което в определени ситуации може да се окаже от животоспасяващо значение.

Идват нови времена с нови строителни подходи

Изграждане на сглобяеми къщи и вили е подходящо за по-голямата част от хората, които не са в състояние са си позволят големи разходи, при които няма нещо повече на среща от един обикновен дом и искат да спестят излишни време и нерви. Ситуацията лесно може да се погледне през техните очи: купуване на скъпи материали – тухли бетон, довършителни материали... колкото по-голяма е къщата толкова се увеличава и цената. Не би било една къща 100 квадранти метра, да е на цената на 2 къщи по 50 квадратни метра! А на къде върви светът – към по-добро, по-лесно и по-евтино. Ние трябва да се намерим нов начин, с който да се облекчат тези задачи.
Точно сглобяемите къщи и вили са нови иновационни технологии, които са достъпни за голяма част от населението. Нит от „Мисия нов дом” предлагаме строителство на всички видове нискоетажни сгради, но най-вече на сглобяеми, тъй като се превърната в най-предпочитаните само за няколко години и това не е учудващо. Ниско строителство се е променило поради новите технологии които са с по-високо ниво на архитектурни, енергийни и въобще всякакви строителни възможности.

По кое се познава модерния дом?

Кое прави модерна една вила, къща, стая или апартамент?
  1. Първото и най-важно за всеки е дома да е комфортен през всеки сезон
  2. Втората характеристика на модерния дом е той да бъде красив и приличен
  3. Трето сравнително евтин и не обезпокоителен в експлоатация и изграждане
Всеки бъдещ собственик на къща иска да има надеждно жилище във всички аспекти.

От къде и кога започва всичко това

Благодарение на принципите, които са били използвани от канадските строители специалисти от цял свят дават началото на нов вид строителство, основаващо се на дървен материал. Това е започнало преди около 50-60 години и продължава да се развива до днес днешен, като те вече поти са достигнали максимума от потенциала си, а като техно потомци се оказват пасивните и активните сгради. Ние изграждаме къщите с дървена конструкция, една времето което ни е нужно не е повече от 2 месеца! За вас това се явява по-голяма свобода, без да се нуждаете от дългосрочни планирания. Тези жилища широко се проектират в Германия, САЩ, Канада, а примера че тяхната енергийна ефективност се потвърждава от изграждането им в Русия.

Повече информация за нашата дейност

Продажбата на сглобяеми къщи се извършва във възможно най-кратки срокове. Завършени варианти на къщите могат да се видят на интернет страницата. Цената на една къща се определя от това каква е нейната квадратура и материалите, които ще се използват. Повече за цената може да видите на главното меню най-горе. Закупуването на такъв тип къща е по-евтино, защото се използват по-различни материали, от конвенционалните тухли и бетон. Според различни източници в интернет, между сглобяемите и останалите къщи разликата е минимална. Разбира се това не точно така, защото по тези думи разликата трябва да е само в цената. Тук се използват няколко различни материали, които при другите къщи липсват или са по-скъпи. Например дървената конструкция се „сглобява” бързо и като себестойност е пъти по-евтина от стоманобетонната. Само конструкциите на стените се изграждат за 1-2 дена. Това което се извършва най-бавно са довършителните работи – изолации и замазки, които са същите както при монолитното строителство. По този начин, когато целия цикъл да изграждане е по-лесен и бърз, той струва по-малко и по-малки ще са вашите притеснения, за евентуални проблеми.
Пишете ни :)
comment-arrow

От падащото меню Коментиране като изберете изберете Анонимен

Ако желаете да се свържем с Вас, моля въведете телефон за контакти. Коментарът Ви няма да бъди публикува в сайта.