Защо набират такава голяма популярност

Въпреки, че сглобяемите къщи набраха популярност едва през последните няколко години, то не означава че са мислени, че са измислени наскоро. За първи път се появяват на пазара някъде през 60-те години. Тогава за изграждането им са се използвали олекотени материали със специално направени кухини, в които да се монтира изолация. През годините, обаче сглобяемите къщи претърпяват редица метаморфози, докато не придобият вида, в който ги познаваме.
Съвременните им модели се различават по редица параграфи от предшествениците си. Днешните проекти са дело на перфектна дизайнерска и архитектурна мисъл, която позволява на хората да имат неповторими и същевременно енергийно ефективни сгради, които по нищо не отстъпват на останалите. За да се убедите в думите ни, то ще споменем, че в САЩ и Канада наскоро беше показан проект за къща на „един крак“, чийто нестандартен вид позволява създаването и използването на свободно пространство под нея. Така, че бъдете сигурни, че дори най-нестандартната идея, която Ви хрумне би могла да се реализира стига да не създава предпоставки за евентуални проблеми или затруднения свързани с нормалната експлоатация на сградата. Предимствата на този тип къщи са много и няма да ни стигне една статия, за да ги изброим всичките, за това ще обърнем внимание само на най-съществените.

Какво повече ще получите от една стандартна къща

  • Отлична изолация Те са възможно най-добре изолираните сгради, тъй като изолацията, е вградена в стените им. Технологично, е доказано, че изолацията на сглобяемите къщи може да се сравнява с тази на къщите със зид от тухли четворки, които са изградени по традиционния начин.
  • Устойчивост при земетресения При положение, че те са направени в завода и са спазени всички технологически изисквания, то ще остане невредима дори при земетресения от 7-8-ма степен по скалата на Рихтер.
  • Екология Неслучайно се срещат още под имената „еко“, „био“, „нискоенергийни“ и прочее. За изграждането им се използват само натурални материали, които имат необходимите сертификати за качество и произход и не оказват негативно влияние върху здравето на човека или природата.
  • Лека конструкция Това, е едно от най-съществените им предимства. Предвид факта, че те се изработват от натурални материали, като дървото например, то тяхната конструкция, е от 7 до 9 пъти по-лека от тази на къщите монолитно строителство. Леката конструкция ги прави перфектни за застрояване върху свлачище или неравни места.
  • Бърз монтаж Безспорно най-голямото предимство, е изключително бързия им монтаж. До момента няма друга технология, която позволява построяването на къща за 45-60 дни след започването на монтажа й. Разбира се, тук става въпрос за изграждането на едноетажни къщи, тъй като тези на два или повече етажа изискват повече време.

Възможно, е да не вярвате, но може да се възползвате от всичките тези предимства на изключително достъпна цена. Дори повече – ако разполагате с ограничени финанси, то може да се консултирате с нас. Ние ще Ви създадем проект, който ще е съобразен с вашите изисквания и финансовите възможности.
Пишете ни :)
comment-arrow

От падащото меню Коментиране като изберете изберете Анонимен

Ако желаете да се свържем с Вас, моля въведете телефон за контакти. Коментарът Ви няма да бъди публикува в сайта.