Повишена шумоизолация на дървените къщи

Всеки има нужда от спокоен и уютен дом особено ако това се касае за селска къща в която ще прекарваме уикендите. Същото може да се каже и за големия шумен град. Когато се изгражда къща е добре това да се предприеме още при самия й строеж, вместо след това да се харчат допълнителни пари. Добре са ни познати досадните ремонти, свъсвани не само с разходи, но и с време, което в съвременния живот е все по-ценно.
Дървени къщи са винаги топли, уютни дори и в особено суров климат: самата дървесина добри топлоизолационни свойства. Освен тях, шумоизолацията която се постига с дървен материал, е многократно по-добра от колкото тази на панелните блокове или къща с тухли. Ако се чели някои от нашите по-ранни статии, може би се досещате, че дървените къщи които се строят в България не са изградени изцяло от дървен материал. Как тогава се при тях се постига толкова добра шумоизолация?

Как се шумоизолира дървената къща

Като правило всяка топлоизолация изпълнява ролята и на шумоизолация, което позволява едновременно да имаме топла къща през зимата, която да е звукоизолирана и тиха. Ние винаги поставяме изолации на нашите обекти и опита ни е научил, че използването и видовете изолации са от най-важно значение, не само за разходите за отопление, но и за живота на една къща. При изграждане на къщите по frame технология се получават множество малки кухи, в които се монтира изолацията. С правилното прилагане на специализирани материали, може да се гарантира, че шумоизолацията на рамковата къща е почти перфектно и стаите ще бъдат напълно независими. Най-честият метод за изолиране на шума, който се използва от нашата компания, е удебеляване на някои специални материали в стените, който ефективно забавя всички звукови вълни. Това може да бъде пяна или други абсорбиращи звука материали, като влакнести или порести. Шумоизолацията се постига чрез увеличаване на масата на стените, което разбира се води до по-големи загуби на площ, но резултатът си заслужава и в повечето случаи надминава очакванията на клиентите. В този случай нова се получава с доста широка многопластова ивица, която съдържа в себе си на въздушното пространство, което също така служи за ефективен звукоизолиращ слой, който поглъща почти всички от звуковите вълни.
Ние успешно сме се справяли със звукоизолация в продължение на много години и има богат опит в създаването на различни видове помещение и проекти с ограничени нива на шум, както в дървени така и в класически сгради.

Мисия нов дом - за изграждане на комфортен и тих дом

Нашите експерти извършват звуко и топло изолации както в новопостроени, така и във вече използвани сгради. Що се отнася до нас, ние гарантираме да получите високо ниво на обслужване компетентни консултации по всички тематични въпроси и експертна помощ по отношение на ефективната звукоизолация стаята Ви. Да бъде Вашият престой в дома възможно най-комфортно – това е нашата непосредствена задача и цел!
Пишете ни :)
comment-arrow

От падащото меню Коментиране като изберете изберете Анонимен

Ако желаете да се свържем с Вас, моля въведете телефон за контакти. Коментарът Ви няма да бъди публикува в сайта.