Строителство на красиви и луксозни къщи

Ние предлагаме сглобяеми къщи с готови и индивидуални проекти. В цената е включено всичко, което се извършват в процеса на изграждане на къщата. Състоянието в което ще бъде тя е: монтирани врати, дограми, външна и вътрешна изолация и шпакловани стени. Напоследък строителството на къщи от профилиран дървен материал набира популярност. Тази технология е успех в строителството защото има редица предимства. Дървения материал придава по-привлекателен вид. Разходите при проектиране на сградата са по-малки от колкото при останалите типове строителство. Тези къщи са по-технологични, икономични и същевременно трайни. Материала, който ползваме е готов за инсталиране. Липсват предварителни процеси на подготовка, с което липсват и допълнителни разходи. Намаляват се възможностите за пукнатини в стените. При този метод на строеж няма напрежение на стените, цялата тежест се поема от конструкцията. Забележително е, че строежа им може да бъде както през зимата така и през лятото. Периода при който той е зависим от времето е няколко седмици.  Конструкцията въпреки, че е дървена, тя може да се сравнява с монолитната по здравина.
Дървената къща е по-лека от монолитната, поради което и конструкцията, която се използва е с по-малка товароспособност. Докато монолитните конструкции са податливи на пренасяне на топлина, тук изцяло липсва такъв проблем. Когато цялата сграда е изградена от топлоизолиращи материали, дори и конструкцията, резултатите през зимните периоди са осезаеми. Повишените качества се дължат най-вече на съчетанието на дърво и изолация от висок клас. Тестовете показват, че когато се поставят два изолационни материала (дърво и изолация) се увеличава драстично ефекта на изолацията в сравнение от поставяне на изолация на топло проводим материал, като бетон или тухла. Освен че няма ограничение по отношение на сезона, те се строят по-бързо. Самите стени има прост дизайн. Вместо да се поставя тухла по тухла, се поставят цели плоскости с ширина 1.2 метра.
Фирмата ни работи с висококвалифицирани специалисти, така че няма нужда от притеснения относно качеството. Все пак може да разгледате нашите изпълнение проекти. Ние извърши пълен цикъл на изпълнение на строителството, цената на която е минимална. Строителство започва с със създаване на проект, без което успешното изпълнение на плана е невъзможно. На нашия сайт ще намерите готови разработени проекти. Те ще Ви ориентират и ще Ви дадат идеи за Вашия бъдещ дом. Освен тях можем да Ви изработим проект по ваше желание. Ще се консултиране с нашия архитект, за да се постигне възможно най-добро и подходящо решение. При нужда от консултация не се притеснявайте да питате, ние сме на линия :)
Пишете ни :)
comment-arrow

От падащото меню Коментиране като изберете изберете Анонимен

Ако желаете да се свържем с Вас, моля въведете телефон за контакти. Коментарът Ви няма да бъди публикува в сайта.