На какво се дължи здравината на дървените къщи

За да е здрава една къща, от най-голямо значение разбира се, че е материалите от които е изградена. Въпреки това здравината на различните дървените къщи, не се влияе от този фактор. Това лесно се обесва, поради простата причина, че всички сгради от този тип ползват един и същ матирал -  смърч. Дървените трупи на смърча, са сред най-здрави и устойчиви, в сравнение с останалите дървета. По съществения въпрос който следва, е от какво тогава зависи здравината на дървената къща? Това е начина по-който е изградена конструкцията. С
Frame технологията е възможно да се извършват строежи през цялата година, което е изключително и ги отличава от традиционните тухли или бетонни конструкции. В същото време, независимо от сезона, не се получават свивания или деформация на дървото. Това е така защото е преминало през поредица от обработвания, част от които включват изсушаване. Другата още по-важна характеристика е вида на дървото. По този начин довършителните работи могат да започнат веднага след изграждането на стените. Тъй като дървените къщи са били първоначално изобретен във Финландия, значително внимание се обръща на енергийната ефективност. Въпреки, че те са изработени предимно от дърво, топлоизолация на къщата е доста по-висока от тази на дървото. За да бъде сградата нискоенергийна, не може да се разчита единствено на изолационните свойства на дървото и за това допълнително се поставя изолация от каменна вата, която реално е най-добрата по отношение на качества и екологичност. При производството на модулите, на всеки един детайл е обърнато специално внимание, благодарение на което се повишава качеството. Това води до изграждането на изцяло нови строителни правилници и наредби. Както виждате тези къщи далеч се отличават от познатите ни с тухли и бетон. За производството им се използват само доброкачествена дървесина. Това изискване е задължително и осигурява дълготрайност и надеждност в продължение на много години.


Как е издигната сглобяема конструкция?
Скелетната конструкция се строи въз основа на проект, който съгласуваме с клиента, като се вземат в предвид неговите желания и идеи. Разполагаме и с готови проекти, но не изграждаме къщи само с тях. След одобряването му започва изграждането на основата. След това се поръчва нужния дървен материал. За целта използваме европейски вносители. Това което ни спира да използваме Български материал е, че тук все още няма напълно оборудвано производство и се срещат известни затруднения. С материала който се поръчва се изгражда предимно конструкцията. Тя се състои единствено от дърво. Изключение правят случаите, в които конструкцията е метална. По принцип ние можем да я изградим с метал или дърво, но тези варианти ги съгласяваме с клиентите. Извършваме и монолитно строителство, но бъдещите ни цели и желания са свързани с популяризирането на дървеното. Ако желаете по-подробна информация, може да се свържете с нашите специалисти на посочения телефон. Рамковата конструкция е направена с съответствие с всички строителни изисквания. Докато проекта на къщата се изработва съгласно желанията клиента за архитектура, климатизация, довършителни работи при конструкцията изискванията са спрямо нормативите на съответната страна.
Ние Ви предлагаме на достъпни цени изграждане на сглобяема къща по рамкова технология. Нашите цени ще Ви изненада. Обадете се!
Пишете ни :)
comment-arrow

От падащото меню Коментиране като изберете изберете Анонимен

Ако желаете да се свържем с Вас, моля въведете телефон за контакти. Коментарът Ви няма да бъди публикува в сайта.