Rolling Huts предлага луксозни стаи на колела


Разположени в долината Methow Valley, Вашингтон, САЩ, Rolling Huts предлагат на своите гости настаняване в уникални еко-къщи на колела. Те са проектирани от архитектурното-дизайнерско студио Olson Kundig, къщите са разположени така, че любителите на природата да могат да се наслаждават безпроблемно на прекрасната гледка, която им предлага планината и нейната уникалност.
Следвайки последните модни тенденции, каютите предлагат прости на външен вид, но същевременно разкошни луксозни стаи, които са напълно екологични и не оказват почти никакво влияние върху околната среда. В действителност, всяка една от тях се отличава с високотехнологичен дизайн: стоманена рамка, дървена конструкция, голяма стъклена стена от пода до тавана. Също така, интересна особеност, е, че част от таваните им са изработени от стъкло, което позволява на гостите да се наслаждават на звездното небе от уюта на стаята си.

Интересното, е, че къщите са проектирани така, че част от тях са разположени върху колела, които им позволяват при необходимост да бъдат преместени на друго място, като единствено стълбището се демонтира и монтира наново, всичко друго може да бъде буквално преместено, без да бъде разглобявано или сглобявано.
Интериорът, е проектиран и обзаведен по последните модни тенденции. В голямата стая, обзавеждането, е в минималистичен стил и разполага с камина и двойно легло. Кухнята, е оборудвана с хладилник и микровълнова печка. Единственото неудобство, което може да се създаде от използването на този тип къщи, е факта, че не разполагат със собствени бани и ако искате да се освежите или да отидете по нужда, трябва да го направите в специално изградена за целта сграда, която се намира на няколко минути пеша. Все пак, трябва да се отбележи, че всяка една от къщите разполага с тоалетна.
Освен това, за гостите на “Rolling Huts” се предлагат различни забавления и дейности, с които биха могли да уплътнят свободното си време – туризъм, рафтинг, планинско колоездене, кучешки шейни, голф, риболов и още много други неща. И не на последно място, трябва да отбележим, че долината разполага с една от най-дългите ски писти в света – 193 километра.
И като за финал трябва да отбележим, че разходите за живот в една от тези еко-подвижни къщи варират от 135 долара на вечер за двама души.


Пишете ни :)
comment-arrow

От падащото меню Коментиране като изберете изберете Анонимен

Ако желаете да се свържем с Вас, моля въведете телефон за контакти. Коментарът Ви няма да бъди публикува в сайта.