Естествен басейн без химични вещества


Този прекрасен басейн, е пълен с нехлорирана вода, в която може да плувате, без да се притеснявате от нищо, тъй като водата се филтрира с помощта на водни растения. Това в никакъв случай, обаче не означава, че ще Ви се налага да плувате сред тях или да стъпвате в тиня – остатъците от растенията се отделят чрез филтъра и не остава и следа от тях по дъното на басейна.

Тази нова и със сигурност революционна технология, е приложима както за нови, така и за вече построени басейни. Така, че ако Ви, е писнало да сменявате водата в басейна си и да го почиствате през няколко дена, то най-добре се възползвайте от предимствата, които Ви предлага тази технология.
В днешно време, естествените водни басейни стават все по-популярни в Европа и САЩ. Именно поради тази причина все повече компании предлагат изграждането на такъв тип басейни или реконструирането на стари басейни чрез вграждането на новата технология. Цената на естествените басейни в никакъв случай не, е висока и, е съпоставима с тази на обикновените плувни басейни, като с основната разлика, че разходите за функциониране и поддръжка на „нехлорираната“ вода ще бъдат значително по-ниски. 
За изграждането на „естествен басейн“, е необходимо малко повече от място от това, което ще Ви коства построяването на басейн с хлорирана вода. Трябва да бъде отпуснато допълнително място, в което да се разположат растенията и скалите, които съставляват по-голяма част от филтъра. Освен тях, към тях се добавя и допълнителен  UV филтър, който гарантира, че водата ще бъде максимално чиста.
Като добавим и факта, че естествените басейни могат да бъдат изработени във всякакви размери и форми, докато стандартните басейни представляват една огромна „бетонна вана“, то везните се накланят много сериозно в полза на нехлорираните води.
Пишете ни :)
comment-arrow

От падащото меню Коментиране като изберете изберете Анонимен

Ако желаете да се свържем с Вас, моля въведете телефон за контакти. Коментарът Ви няма да бъди публикува в сайта.