Дизайн и проект на къща

Хората които живеят в жилищни блокове не обръщат голямо внимание на заобикалящата ги среда, но когато става дума за собствената им къща, сериозно се замисляме по тези въпроси. Това е нормално, защото в къщата се очаква нивото на комфорт да бъде по-високо. Например електроенергията, която се консумира през зимата е равна на това колко се отопляваме. Когато живеем в къща и всичко зависи единствено от нас, ще искаме тези разходи да ги намалим колкото в възможно повече. Възможностите да направим по-благоприятни условия за живот в къщата са по-големи, отколкото в апартамента.
Дизайна е в основата на всяка конструкция. От нея зависят гаранциите за трайност и здравина. Ние предлагаме набор от стандартни проекти. Те включват архитектурни и дизайнерски решения, при които жилищната площ е максимално оползотворена. Основните им характеристики са икономия на средства (скъпи строителни материали ) и екологичност, както за околната среда, така и за жителите на къщата. Предлагаме и проекти, които са съвместни с всички желания на клиента. Като опитни строителни инженери ние Ви предоставяме пълна информация в съответствие с посочените изисквания на работен проект. Като част от проектната документация за къща или вила се включва идеен проект и документация. Той е съобразен с терена, размера на обекта и архитектурните идеи.

Всяко строителство е сложен технически процес, който се състои от множество евтини и скъпи материали. В продължение на години развиваме нашата дейност в насоки като екологичност, икономичност и дълготрайност. Като експерти в тази област, ние сме работили с множество материали и сме избрали само тези, които съответстват на горните фактори. Това позволява да предоставим най-широка гама от строителни  дейности. При нужда може спокойно да ни потърсите, ще останете доволни от резултата.
Не е задължително да имате технически познания в строителството, за да си построите къща. Ние извършваме целия процес на изграждането. Вашата къща ще е в завършен вид, с ел. мрежа,  ВИК, врати, дограми, изолации..  Ние ще Ви дадем консултация по всеки един въпрос, свързан с строителството на къщи. Ако сте решили в бъдеще да си изградите сглобяема къща, но имате известни колебания, може да се свършите с нас.

Пишете ни :)
comment-arrow

От падащото меню Коментиране като изберете изберете Анонимен

Ако желаете да се свържем с Вас, моля въведете телефон за контакти. Коментарът Ви няма да бъди публикува в сайта.